Prihlásenie


Registrácia

Zaregistrujte sa jednoducho a úplne zdarma a môžete sa zapojiť do diskusií, komentovať články na blogu. Po zaregistrovaní Vám bude mailom na Vami uvedenú registračnú adresu zaslaný ebook Sprievodca prípravou podkladov

Najnovšie video

Kladenie vinylových podláh

Akcie, novinky, informácie

Mediálny partner

Riešenia

Ako rýchlo opraviť diery a výtlky v podlahe?

Pri rekonštrukciách, ale aj novostavbách sa v podklade lokálne vyskytnú jamy, výtlky, diery, či prierazy, ktoré je treba v rámci prípravy podkladu vopred opraviť. U často používaných betónových zmesí je nutné čakať s kladením podlahoviny až do ich úplného vyzretia.

Tento problém rieši vynikajúca opravná hmota UZIN NC 182.

Vlastnosti:

  • Rýchlo zrelá (cca 1 hodina)
  • Stabilná bez obmedzenia hrúbky
  • Výborné spracovateľské vlastnosti
  • Hydraulicky tuhnúca, interiérová
  • Od „nulovej“ do neobmedzenej hrúbky
  • Jemné zrno, nie sú viditeľné stopy po špachtli
  • GISCODE ZP 1 / malý obsah chromanu
  • EMICODE EC 1 / veľmi nízky obsah emisií PLUS
  • RAL UZ 113 / šetrná k životnému prostrediu, z dôvodu minima emisií

Použitie:

  • Vyplnenie dier a výlomov v poteroch, alebo v betónových podlahách
  • Výroba dobre savých, vysoko pevných a rýchlo na kladenie vyzretých plôch
  • Prestierkovanie plôch pri väčších opravárenských prácach
  • Opravy schodiskových stupňov a podest
  • Pre teplovodné vykurovanie
  • Vhodné pre nové a staré cementové, kalciumsulfátové a xylolitové potery, betón, nepriepustné minerálne podklady a pod.
  • Staré podklady s dostatočne prídržnými, vode odolnými zvyškami lepidiel a stierkovacích hmôt
  • Drevotrieskové, alebo OSB dosky
  • Vysoké namáhanie v bytových, podnikateľských a priemyselných priestoroch
  • Namáhanie kolieskovými stoličkami podľa DIN EN 12 529 od 1 mm hrúbky
  • Ako systémová zložka pri rýchlej výstavbe

Ukážka aplikácie:

Namiešame len také množstvo, ktoré sme schopný do cca 10 – 15 min. spracovať. Na pripravený napenetrovaný podklad nanesieme pripravenú hmotu hladidlom rovnomerne až do požadovanej hrúbky, najlepšie naraz. Po cca 25 min. vyhladíme.